RECEPSIONIST/E - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * RECEPSIONIST/E - TIRANE
Kategoria Sekretar/Recepsionist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë, një hotel luksoz, po kërkojmë në Tiranë:

Recepsionist/e

Përgjegjësitë kryesore dhe kërkesat e profilit:

  • Të jetë i aftë ti shërbejë klientëve sipas kërkesave të tyre, të jetë fleksibël dhe i komunikueshëm si me klientët ashtu edhe me kolegët;
  • I afte për të ndërtuar raporte të mira me të gjithë klientët dhe për ti ndihmuar ata rreth kërkesave dhe ankesave;
  • I aftë për të ndërmarrë detyra të përgjithshme, duke përfshirë email-et si dhe telefonatat që vijnë nga brenda dhe jashtë hotelit;
  • I aftë për tu siguruar që të gjitha rezervimet dhe anulimet janë përpunuar në mënyrë efikase;
  • Aftësi për të punuar në grup;
  • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 6077430 (nga Hënë në të Premte).


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkurruese