KETRI WEB - kërkon një punonjës me njohuri në HTML, xPath, CSS, RegEx (Tiranë)

Rreth nesh

Custom web development

Titulli i postimit * KETRI WEB - kërkon një punonjës me njohuri në HTML, xPath, CSS, RegEx (Tiranë)
Kategoria IT/Software Development
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Ketri Web, kompani programimi e specializuar në programim custom për web, kërkon një individ të talentuar në pozicionin "Web scraper".

Pozicioni përfshin përdorimin e xPath, CSS selectors dhe RegEx për të marrë të dhëna produktesh nga faqe të ndryshme eCommerce.

Kërkesat e profilit

NJOHURI TË DOMOSDOSHME TEKNIKE
- Njohuri shumë të mira në HTML
- Njohuri shumë të mira në CSS selectors

NJOHURI SHTESË
- xPath
- RegEx

AFTËSI PERSONALE TË DOMOSDOSHME
- Saktësi në shkrim
- Anglishte e rrjedhshme
- Vëmendje ndaj hollësive
- Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional
- Orientim drejt cilësisë
- Mendim analitik

PËRFITIME
- Mundësi zhvillimi profesional
- Trajnime
- Ambient i këndshëm

Tjetër (Opsionale)

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV dhe letër interesi në adresën hr@ketri.al. Titulli i email-it duhet të jetë "Aplikim për Web scraper".
Orari i punës është 8:30 - 17:00, e hënë - e premte.

---
Website: ketri.al
Linkedin: linkedin.com/company/ketriweb
Facebook: facebook.com/ketriweb