DURRES, AGJENTE FOREX ITALISHT

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron sherbime te shumellojshme ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * DURRES, AGJENTE FOREX ITALISHT
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Punesim & Rekrutim per nje klientin e saj i cili operon ne tregun e Call Center, kerkon te punesoje OPERATORE FOREX ne gjuhen italiane.OFROHET:
- pagese shume e kenaqshme 
- bonuse nga me konkurueset ne treg
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune

 

Kërkesat e profilit

KERKOHET:
-njohje shume e mire e gjuhes italiane
- njohuri te mira ne perdorimin e kompjuterit
- eksperienca e meparshme perben avantazh
- disponibilitet te menjehershem

 

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339