TIRANE, KERKOHEN HELP DESK ME PROFIL IT

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron sherbime te shumellojshme ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * TIRANE, KERKOHEN HELP DESK ME PROFIL IT
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Punesim&Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Help Desk me profil IT per qytetin e Tiranes.

OFROHET:
- pagese shume e kenaqshme 
- kontrate e rregullt pune
- ambjent dinamik dhe komod pune

 

Kërkesat e profilit

KERKOHET:
-njohje e mire e gjuhes italiane
- eksperienca e meparshme perben avantazh
- disponibilitet te menjehershem

 

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr 0676318339