DURRES, TRAJNIM NE BURIME NJEREZORE

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron sherbime te shumellojshme ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * DURRES, TRAJNIM NE BURIME NJEREZORE
Kategoria Burime Njerëzore
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

Alpha Rekrutim per nje klientin e saj ofron mundesine e trajnimeve te karrieres ne fushen e Human Resources (burime njerezore).

Kohezgjatja e trajnimit: 2 jave

Klasat e trajnimeve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar efektivitetin dhe cilesine sa me te larte te trajnimit.

Kane nisur regjistrimet!

 

Kërkesat e profilit

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose na telefononi ne nr: 0676318339 / 0676317943