DURRES, KURSE PERGATITORE PER CALL CENTER

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron sherbime te shumellojshme ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * DURRES, KURSE PERGATITORE PER CALL CENTER
Kategoria Edukim/Trajnime
Lloji i punës Part Time
Përshkrimi i Punës

BClever Agjenci per nje klientin e saj ofron mundesine e kurseve intensive 1 dhe 2 mujore per Call Center.
Kursi konsiston ne dy aspekte te ndryshme: aspekti gjuhesor nepermjet te cilit pjesmarresve ju mesohet komunikimi ne gjuhen italiane dhe aspekti praktik nepermjet te cilit kursantet pervetesojne te gjitha teknikat dhe specifikat e punes si operator ne call center.

Klasat e kurseve organizohen me nje nr te ulet pjesmarresish, kjo per te mundesuar mesimin sa me cilesor te kursanteve.

 

Kërkesat e profilit

Per tu bere pjese na dergoni nje email ne adresen tone: rekrutimp@gmail.com ose telefono ne: 0676318339