DURRES, KERKOHET AGJENTE TURISTIKE

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron sherbime te shumellojshme ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * DURRES, KERKOHET AGJENTE TURISTIKE
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Alpha Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje nje vajze per pozicionin Agjente Turistike, per qytetin e Durres. 


OFROHET:
– pagese e kenaqshme
– kontrate e rregullt pune
– ambjent dinamik dhe komod pune 
                                                                                                                      – 
 

Kërkesat e profilit

KERKOHET:

– aftesi te mira komunikimi dhe organizimi
– disponibilitet te menjehershem

 

* GJUHET E HUAJA DHE EKSPERIENCA NUK JANE TE DOMOSDOSHME

 

Per te aplikuar dergoni CV-ne tuaj te perditesuar ne adresen: rekrutimp@gmail.com ose telefononi ne nr: 0676318339