KETRI WEB - Graphic designer (Tiranë)

Rreth nesh

Custom web development

Titulli i postimit * KETRI WEB - Graphic designer (Tiranë)
Kategoria Art/Design
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Jemi në kërkim të një individi të talentuar në pozicionin "Graphic designer". Kandidatët duhet të kenë të paktën 3 vite eksperiencë pune në këtë profil.

Kërkesat e profilit

Detyrat
- Krijimi i brand books, branscapes
- Krijimi i wireframes, prototypes dhe user interfaces
- Krijimi i materialeve promovuese

Njohuri të domosdoshme teknike
- Koncepte teorike të dizajnit
- Aftësi në përdorimin e Illustrator, Photoshop, InDesign dhe programeve të tjera standarde të industrisë
- Eksperiencë dizajni në editim fotografish, manipulim vektorësh, krijim ikonash, tipografi, UI layout, etj.

Njohuri të dëshiruara
- UX design
- HTML, CSS

Aftësi personale të domosdoshme
- Anglishte e rrjedhshme
- Vëmendje ndaj hollësive
- Vetëpërmirësim i vazhdueshëm profesional
- Saktësi në shkrim
- Orientim drejt cilësisë

Përfitime
- Mundësi zhvillimi profesional
- Ambient i këndshëm

Tjetër (Opsionale)

Të interesuarit mund të aplikojnë vetëm nëpërmjet linkut:
www.ketri.al/sq/graphic-designer-aplikim-pune

Orari i punës është 8:30 - 17:00, e hënë - e premte.

---
Website: ketri.al
Linkedin: linkedin.com/company/ketriweb
Facebook: facebook.com/ketriweb