Tirane, Asistente Administrative

Rreth nesh

Punesim&Rekrutim eshte nje agjenci multifunksionale e cila ofron sherbime te shumellojshme ne sferen profesionale.

Titulli i postimit * Tirane, Asistente Administrative
Kategoria Asistent/e
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Punesim & Rekrutim per nje klientin e saj kerkon te punesoje Sekretare Administrative me eksperience te meparshme pune.

Ofrohet:

- Pagese shume e kenaqshme
- Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit ne fuqi
- Ambjent pune rinor dhe tejet komod

Kërkesat e profilit

 

Kerkohen:

- Njohuri shume te mira te gjuhes italiane
- Njohuri shume te mira te programeve baze te kompjuterit
- Aftesi te shkelqyera organizative

 

Aplikantet duhet te dergojne CV-ne e tyre te perditesuar ne: rekrutimp@gmail.com ose te telefonojne ne: 0676318339