Përfaqësues Mjekësor

Rreth nesh

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Titulli i postimit * Përfaqësues Mjekësor
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një prej klientëve tanë,një firmë e njohur mjekësore,jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

    Përfaqësues mjekësor

Detyrat kryesore:

  • Promovimi i produkte mjekesore ne mjeke dhe farmaci;
  • Zhvillimi dhe mbajtja e marredhenieve te shendosha me klientet;
  • Realizimi i vizitave periodike ne kliente (mjek, farmaci);
  • Realizimi i raportimeve periodike te superiori.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Eksperience e mepareshme pune si Perfaqesues Mjekesor;
  • Njohuri mbi gjuhen angleze dhe italiane;
  • Njohuri mbi programet kompjuterike te paketes Microsoft Office;
  • Patente e klasit B;
  • Aftesi te mira komunikuese dhe bindese;
  • Gadishmeri per te punuar ne Tirane dhe rrethe.

 

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e telefonit +355 68 203 3430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 19/10/2020


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!