Sanitare

Rreth nesh

Bar Restorant Arena Center, i ndodhur në qëndren më të re tregtare ne Tiranë

Kategoria Riparim dhe Mirëmbajtje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Bar Restorant Arena Center, i ndodhur në qëndren më të re tregtare ne Tiranë,  kërkon të punësojë:

Sanitare

Kërkesat e profilit


Të dijë te menaxhojë situatën në fluksin e punës.
Eksperiencë në profilin e kërkuar.
 

Tjetër (Opsionale)

Për cdo info mund te kontaktoni ne nr. +355692899294

Aplikoni sa me shpejt!

Paga Competitive
Kliko per versionin PDF
    Page: /