Kamarier per Bar-Restorant ne Prestige Resort Durres

Rreth nesh

Mbi dy dekada, “Hysenbelliu Group” njihet si një nga grupet investitore më të mëdhenj në tregun vendas dhe jo vetëm. Fillesat e tij regjistrohen rreth vitit 1994. Me po të njëjtin identitet, sot “Hysenbelliu Group” është një ndër grupet e rëndësisë së veçantë sa i takon investimeve më të mëdha që bëhen në Shqipëri e në rajon. Portofoli i investimeve të grupit përfshin një varg biznesesh të ndryshëm: në fushën e mediave elektronike e të shkruara, në fushën e edukimit, në sektorin e prodhimit dhe tregtimit të pijeve, në sektorin e ndërtimit, në sektorin bar-hoteleri-restorante etj. Në këtë përfaqësim dinjitoz vlen të përmendin kontributin e pamatë si pjesë e “Hysenbelliu Group” të emrave të njohur të bizneseve shqiptare, që nga: “Gazeta Panorama”, “Gazeta Panorama Sport”, “Gazeta Shqiptare”, “Revista Psikologjia”, “Revista Grazia”, “News 24”, “Balkan Web”, “Radio RASH”, “Birra Korça”, “Uji Fab”, “Universiteti Luarasi”, “ALB-MS 97”, “Erjoni” Ndërtim, “Egnatia” Ndërtim, “Hotel e Restorant Prestige”, dhe së fundmi dhe “Prestige Resort” (ish-Mak Albania në Golem) etj.

Titulli i postimit * Kamarier per Bar-Restorant ne Prestige Resort Durres
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 

 • Sigurohet që të gjithë klientet të ndihen të rëndësishëm dhe të mirëpritur në Bar-Restorant. 
 • Mirepret dhe drejton klientet drejt tavolinave ne rastet e rezervimit.
 • Të jetë i aftë të koordinojë fluksin e punës dhe menaxhimin e porosive.
 • Sigurohet që ushqimi të shërbehet sipas porosisë së klientit dhe në kohë.
 • Të ketë njohuri shumë të mira të pijeve (verë, birrë, dhe të gjitha pijeve të tjera alkoolike) si dhe menusë ditore. 
 • Të jetë i aftë të menaxhojë paratë KESH të xhiros ditore. 

Kërkesat e profilit

 • Të jetë mbi moshën 18 vjec
 • Të ketë mbaruar shkollën e mesme, prioritet kanë kandidatët që kanë mbaruar shkollën profesionale të Hoteleri-Turizmit
 • Të ketë eksperiencë të mëparshme në Restorant.
 • Të jetë i shkathët.
 • Të ketë njohuri të gjuhës Angleze
 • Njohja e një gjuhe të dytë të komunitetit Europian përbën avantazh.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Curriculum Vitae (CV) dhe një letër motivimi në adresën e e-mailit:          

hr@ihb-group.com.al