Quality & Investigation Operator

Rreth nesh

Aleat Sh.p.k. ("Aleat") është një kompani që operon në Shqipëri në bazë kontrate konçesioni të lidhur ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe konsorciumit të Idemia Identity & Security (Francë) dhe Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve (Shqipëri) për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe Pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë. Kontrata e konçesionit u ratifikua me ligjin nr. 9972 datë më 27.08.2008, dhe ndryshuar dhe zgjeruar kohët e fundit me ligjin nr. 129/2013, data në 25.04.2013.

Titulli i postimit * Quality & Investigation Operator
Kategoria Operator
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Aleat Sh.p.k., is an Albanian Joint Venture company of Morpho (previously Sagem Sécurité) and the Albanian American Enterprise, in charge for producing and distribution of ID Cards and Biometric Passports for Albanian Citizens.
For our organization we are looking for a Quality & Investigation Operator M/F for the summer flux period June - August 2016.

KNOWLEDGE AND SKILL REQUIREMENTS 

 • University Degree;
 • Good knowledge of computer skills;
 • Good written & verbal communication skills in English;
 • Fast learning skills to operate with different systems;
 • Have team spirit and as well be able to work independently in a team;
 • Ability to work fast and under pressure;
 • Serious and correct behavior;
 • Honesty and discretion;
 • Availability to work overtime, weekends and on shifts based on request;

Kërkesat e profilit

PRIMARY RESPONSIBILITIES:

 • Get new post arrival. Organize and open post to further deliver it correctly internally to respective Departments;
 • Register high volume of documents, group and store them as per instructions given;
 • Control the documents and report on time different issues related to them;
 • Daily scan and check of receipts;
 • Understand and implement Work Orders and Work Processes;
 • Perform different tasks as assigned;

Tjetër (Opsionale)

The candidates interested in this position are invited to send a cover letter, a comprehensive CV (with picture) referring to the job title at:
burime.njerezore@aleat.com or “Aleat Sh.p.k. Rruga Xhanfize Keko, Tiranë-Shqipëri”. 
Please be informed that documents will be treated in strict confidentiality and only selected candidates will be contacted for an interview.