Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere

Rreth nesh

“Mon Cheri” sh.p.k. është kompani që operon në tregun shqiptar të shërbimeve, me fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve. Mon Cheri është e para “coffee shop company” në tregun shqiptar, duke sjellë risinë e produkteve të kafeterisë, të cilat mund të konsumohen rrugës për në punë apo në shkollë.

Titulli i postimit * Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere
Kategoria Ekonomist
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Të punosh në “Mon Chéri” është si të punosh me miqtë e tu. Ne kuptojmë, respektojmë, vlerësojmë dhe përfshijmë njerëz të ndryshëm. Ne besojmë në komunikimin e mirë dhe nxisim informimin e njëri-tjetrit dhe klimën harmonike në vendin e punës. Ne synojmë që të ndërtojmë një skuadër të qendrueshme, me lojtarë që e vlerësojnë punën dhe duan të bashkëpunojnë me ne për një kohë të gjatë.

Kërkesat e profilit

Kualifikime/Kërkesa:

 • Mosha  28 deri në 35 vjeç
 • Diplomë Universiteti, në Finance/Kontabilitet.
 • Eksperiencë pune jo më pak se 4 vite në dep.finances.
 • Njohje shume te mire te ligjeve fiskale
 • Njohje shume te mire te parimeve e standarteve kontabel ( SKK dhe SNK)
 • Njohje shume te mire te sistemit [email protected] te deklarimeve online
 • Njohes/e dhe  përdorues/e shumë e mirë e programit Alpha.
 • Aftësia për të prodhuar dhe analizuar pasqyrat financiare.
 • Te kete deshire per te mesuar dhe ambicje per te avancuar.
 • Të ketë komunikim ndërpersonal dhe aftësi për të punuar ne grup .
 • Të jetë e gatshëme të punojë me orar fleksibël.
 • Të ruaje konfidencialitetin.

Tjetër (Opsionale)

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në këtë dritare punësimi, ose mund të dërgoni CV tuaj,Letër interesimi dhe Referenca në punesim@moncheri.al .

Per informacion te metejshme per aplikimet mund te kontaktoni me Deparatamentin e Burimeve Njerezore 0688031331.

“Mon Chéri”

Rr. Autostrada TR-Dr , Km 5 , Kashar