Blog

Karriera.al

Hapat për regjistrimin FALAS në Karriera.al

Portali lider në punësime Karriera.al ofron:


· Regjistrim FALAS për të gjithë punëkërkuesit dhe kompanitë.
· Publikimi të të gjitha ofertave për punë apo njoftimeve jo-Premium është FALAS, ndërsa për publikimet Premium ka një çmim të caktuar i cili varion nga kohëzgjatja e publikimit të vendit të punës.
· Publikimi i njoftimit është gjithnjë i shoqëruar me logon identifikuese të biznesit tuaj dhe me informacione të tjera të dëshiruara në lidhje me kompaninë tuaj.

Më poshtë me foto mund të shihni të ilustruara qartë edhe procedurat e hapjes së user-it me të dhënat e kompanisë tuaj, si dhe hapat për të publikuar njoftimet.