Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Aleat

Operatotr Regjistrimi në Himarë

Himarë 11 Ditë 157
Immense Group

Immense Group kërkon të punësojë Recepsionist/e.

Durrës 55 Ditë 39
Aleat

IT Support

Tiranë 5 Ditë 251
Immense Group

Immense Group ofron vënde pune i Programues/Web Developer.

Durrës 23 Ditë 74
Albanian Dental Travel-Poliklinika Linda Dent

Tirane, kerkohet Menaxhere Marketingu

Tiranë 5 Ditë 47
Albanian Dental Travel-Poliklinika Linda Dent

Tirane, kerkohet Asistente Dentare

Tiranë 5 Ditë 45
Te Stela Resort

"Te Stela Resort"kërkon të punësojë Zgaristë

Tiranë 23 Ditë 19
Te Stela Resort

Te Stela Resort kërkon të punësojë Recepsionist/e

Tiranë 36 Ditë 374
Te Stela Resort

"Te Stela Resort" kërkon të punësojë Kamarier

Tiranë 36 Ditë 77
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE DHE SHPERNDARJE

Tiranë 22 Ditë 7511
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kërkon te punësoje Shites/e ne Coffee Shop

Tiranë 5 Ditë 7496
Mon Cheri

Kompania “Mon Chéri” kerkon te punesoje Financiere

Tiranë 5 Ditë 1179
Immense Group

Global Grafika Durres kërkon të punësoje Web Designer.

Durrës 41 Ditë 83
Immense Group

Immense Group ofron vënde pune si SEO (Search Engine Optimization).

Durrës 6 Ditë 34
AlbMarket

Punonjëse Banaku Supermarketi - MUNDËSI REALE

Tiranë 97 Ditë 115
AlbMarket

Punonjëse Salle Supermarketi - MUNDËSI REALE

Tiranë 97 Ditë 143
AlbMarket

Kasier/e Supermarketi - MUNDËSI REALE

Tiranë 97 Ditë 79
AlbMarket

Menaxher/e Supermarketi - MUNDËSI REALE

Tiranë 97 Ditë 96
The HeadHunter Group

MEDICAL REPRESENTATIVE – PRISHTINA

Prishtinë 15 Ditë 28
EU Mirror Shpk

Russian Area Sales Manager – with Russian and English at professional level

Tiranë 19 Ditë 759