Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Professional Account

Ekonomist/e

Shkodër 130 Ditë 200
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Team Leader Inbound Commerciale - Vodafone 180

Tiranë 5 Ditë 227
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Team Leader per servizi Inbound

Tiranë 5 Ditë 218
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di IT Specialist

Tiranë 5 Ditë 234
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di FrontEnd Developer

Tiranë 5 Ditë 280
Assist Sh.p.k

Consulenti Telefonici per servizio Inbound Commerciale – Vodafone 180

Tiranë 5 Ditë 234
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Consulenti Telefonici per Servizio Inbound

Tiranë 5 Ditë 215
LINFA SHPK digital minds

Software Developer

Tiranë 309 Ditë 490
Icon Albania

Kerkohet Backoffice per fushate telefonie Telecom dhe Vodafone

Tiranë 250 Ditë 440
Euromod

Kerkoj shitese butiku.

Tiranë 250 Ditë 627
Greeny TIrana

Nd/kuzhinier(e)

Tiranë 219 Ditë 781
Greeny TIrana

Motorrist

Tiranë 250 Ditë 778
Barrister Albania

PHP Laravel Web Developer

Tiranë 402 Ditë 743
Barrister Albania

Front End Developer

Tiranë 403 Ditë 766
Barrister Albania

Barrister Albania is seeking a Sr. Mgr. Process Improvement Engineer

Tiranë 188 Ditë 495
ErzeniFratelli Gruppomobili

General Manager based in Tirana /Albania

Tiranë 859 Ditë 1135
New Color Group

Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune

Tiranë 2530 Ditë 622
Albania pizza

Motorrist

Tiranë 129 Ditë 657
Barrister Albania

Durres, Barrister Albania is looking for PROFESSIONAL RECRUITER

Durrës 37 Ditë 953
Barrister Albania

Durres, Barrister Albania is looking for DIRECTOR – SUPPLY CHAIN AND SUPPLIER MANAGEMENT

Durrës 37 Ditë 773