Punë punë natë e ditë,
që të shohim pakëz dritë.

— ARSIMTARI NË SHKOLLË
Rajoni Puna Të Gjitha
Kompania/Pozita Vendi Kohëzgjatja Shikime
Assist Sh.p.k

Consulenti Telefonici per servizio Inbound Commerciale – Vodafone 180

Tiranë 4 Ditë 246
Assist Sh.p.k

Assist Sh.p.k è alla ricerca di Consulenti Telefonici per Servizio Inbound

Tiranë 4 Ditë 228
LINFA SHPK digital minds

Software Developer

Tiranë 308 Ditë 491
Icon Albania

Kerkohet Backoffice per fushate telefonie Telecom dhe Vodafone

Tiranë 249 Ditë 443
Euromod

Kerkoj shitese butiku.

Tiranë 249 Ditë 630
Greeny TIrana

Nd/kuzhinier(e)

Tiranë 218 Ditë 786
Greeny TIrana

Motorrist

Tiranë 249 Ditë 782
Barrister Albania

PHP Laravel Web Developer

Tiranë 401 Ditë 745
Barrister Albania

Front End Developer

Tiranë 402 Ditë 771
Barrister Albania

Barrister Albania is seeking a Sr. Mgr. Process Improvement Engineer

Tiranë 187 Ditë 499
ErzeniFratelli Gruppomobili

General Manager based in Tirana /Albania

Tiranë 858 Ditë 1139
New Color Group

Kerkohet bojaxhi profesionist me eksperience pune

Tiranë 2529 Ditë 625
Albania pizza

Motorrist

Tiranë 128 Ditë 661
Barrister Albania

Durres, Barrister Albania is looking for PROFESSIONAL RECRUITER

Durrës 36 Ditë 955
Barrister Albania

Durres, Barrister Albania is looking for DIRECTOR – SUPPLY CHAIN AND SUPPLIER MANAGEMENT

Durrës 36 Ditë 775
Barrister Albania

Durres, Barrister Albania is looking for SR. ANALYST – BUSINESS PROCESS IMPROVEMENT

Durrës 36 Ditë 751
Barrister Albania

DURRES, Barrister is looking for a RECRUITER

Durrës 24 Ditë 794
Barrister Albania

DURRES, Barrister is looking for a MANAGER BUSINESS PROCESS OPTIMIZATION

Durrës 21 Ditë 785
Barrister Albania

DURRES, Barrister is looking for a MANAGER CUSTOMER SUCCESS

Durrës 35 Ditë 753
Barrister Albania

Durres, Barrister Albania ofron pozicione të ndryshme pune, në Gjuhën Angleze/Shërbim klienti

Durrës 14 Ditë 2121