KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

O nama

MBC INNOVATION LAB è un'azienda internazionale. Nel corso degli anni abbiamo cercato di comprendere le varie evoluzioni del contesto.

Naziv pozicije * KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE
Kategorija Operator
Vrsta posla Freelance
Opis posla

Mbc call center kerkon operatore per fushate energjie elektrike upselling e prospect residenziali.

 

Traženi uslovi

Kerkohet: 
Njohje e mire e gjuhes italiane
Eksperience e meparshme ne fushaten e energjise

Ofrojme:

Kontrate pune sipas ligjit shqiptar
Pagese dhe bonuse te kenaqshme
Trajnime periodike
Ambjent dinamik dhe motivues
Mundesi rritjeje

Ftojme te gjithe te interesuarit te paraqiten per interviste prane zyrave tona (nga ora 10:30 deri ne 18:30) ose dergoni cv tuaj ne gjuhen italiane ne: recruiting@mbccallcenter.com
Adresa: Rr. Kavajes, qendra e biznesit, pallati 13 katesh, nr.3, apartamenti n.13
1001 Tirana, Albania
Cell: +355 699575562

Novčana nadoknada 230 LEK/ORA