Agjent Merchandiser

All Balcans Corporation
O nama

Kompania "ALL BALCANS CORPORATION" (AlbanCorp Group) sh.a është një kompani distribucioni e mallrave të konsumit, e vendosur në Tiranë dhe e themeluar në vitin 1995, me një eksperiencë prej 21 vitesh në tregun shqiptar. Kompania "ALL BALCANS CORPORATION" sh.a ofron një portofol cilësor dhe konkurrues të bazuar në nevojat e konsumatorëve vendas. Me rrjetin tonë mbarëkombëtare të shpërndarjes, ne ofrojmë produkte me cilësi të lartë të kompanive të njohura për çdo familje në Shqipëri. Klientët janë partnerët tanë: Ne tashmë kryejmë shpërndarje të mallrave në më shumë se 7000 klientë në të gjithë Shqipërinë. Partnerët tanë të Biznesit janë BEIERSDORF, GlaxoSmithKline, Mondelez International, Manner, Arcor dhe Trompenburg, Friesland Campina, Mutti. Produktet tona në Kategorinë “Përkujdesje Personale” numërohen NIVEA Visage, NIVEA for men, Labello, Aquafresh, Sensodyne, Parodontax & Corega, Nivea Body Essential Line products, Nivea Hair Care products, Nivea Baby Care products, Nivea Sun products etj. Në kategorinë “Ushqimore” numërohen të gjitha produktet nën emrin Milka, Toblerone dhe Manner, vafera të brand-it Napoli, biskota të kripura dhe të ëmbla nën emrin Barni, Milka Soft Cake, Milka Biscuits, TUC, Elvita, Horega, karamele dhe camcakëza si Trident Splash & Senses, Poosh, Bonibon, Olips, Missbon dhe Barkleys, bustinat e kafes nën emrin e njohur Jacobs, salca për pasta nën emrin Mutti, djathi i shkrirë nën emrin e njohur Philadelphia, qumësht dhe drithëra për fëmijë të porsalindur, qumësht të pasterizuar për të rritur dhe fëmijë nën emrin NOYNOY, Frisolac, Frisomel, Frisogrow, kos frutash nën emrin Campina Fruttis dhe Yogfun, etj.

Naziv pozicije * Agjent Merchandiser
Kategorija Marketing/Prodaja
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Kompania "ALL BALCANS CORPORATION" sh.a kërkon të punësojë në pozicionin:

Agjent Merchandiser

Sektori i Shitjeve Key Account

Departamenti Komercial


Traženi uslovi

 • Merr porositë tek klientët ekzistues në zonë dhe promovon produktet e kompanisë dhe kryen shitje direkte për këto produkte,
 • Shpërndarja e produkteve në zonën dhe klientët përkatës,
 • Të dorezojë produktin e porositur duke kryer plotësimin e dokumenteve të nevojshëm dhe të përfundojë transaksionin sipas rregullave në fuqi,
 • Rregullon dhe organizon marrëdhëniet me pikat e shitjeve duke vizituar cdo pikë,
 • Mban kontakte të vazhdueshme me klientët në lidhje me kerkesat e tyre,
 • Kujdeset për merchandising duke vendosur materiale të ndryshme promocionale si: postera etj, për të përmbushur realizimin e aktiviteteve promocionale,
 • Rregjistron të dhënat për porositë dhe shitjet në palmar-sistem shitje,
 • Raportimi i shitjeve ditore tek supervizori perkatës,
 • Zhvillimi i games së produkteve në klientet aktual
 • Koordinimi i porosive të klienteve në bazë të një vlerësimi logjik,
 • Monitorimi i tregut në tërësi, mbledhja e informacionit dhe raportimi,
 • Të bashkëpunojë dhe të shkëmbejë informacione të vazhdueshme me Supervizorin e zonës.

Ostalo (Opciono)

KËRKESAT:

 • Arsimi i mesëm (i lartë përbën avantazh),
 • Eksperienca të ngjashme në fushën e shpërndarjes, distribucionit në tregun shqiptar,
 • Të jetë i besueshëm,
 • Të jetë korrekt dhe i disiplinuar në menaxhimin e produkteve te Kompanisë,
 • Aftësi të mira komunikuese,
 • Aftësi të mira tregtimi dhe negocimi,
 • Aftësi për të menaxhuar kohën në terren,
 • Aftësi të mira organizative në zgjidhjen e situatave të ndryshme në treg,
 • Të jetë i gatshëm të pershtatet, të marrë përgjegjësi,
 • Të jete i aftë të punojë në grup,
 • Të jetë i aftë të punojë nën presion,
 • Të jetë i aftë të zgjidh problemet personalisht,
 • Të posedojë leje drejtimi automjeti.


TË INTERESUARIT TË DORËZOJNË CV PRANË:

Departamenti i Burimeve Njerëzore

hr@albancorp.com

Vetëm aplikantët e seleKtuar nga CV-të do të kontaktohen për intervistë.

Afati i dorëzimeve të CV-ve është deri më 30.04.2018.

__________________

All Balcans Corporation Sh.A.
Rr. Gjergj Legisi, Tiranë, Shqipëri
Web: www.albancorp.com