Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE DHE SHPERNDARJE

About us

“Mon Cheri” sh.p.k. është kompani që operon në tregun shqiptar të shërbimeve, me fokus sektorin e ushqimit dhe pijeve. Mon Cheri është e para “coffee shop company” në tregun shqiptar, duke sjellë risinë e produkteve të kafeterisë, të cilat mund të konsumohen rrugës për në punë apo në shkollë.

Post Title * Kompania “Mon Chéri” Kerkon te punësojë Agjent/e SHITJE DHE SHPERNDARJE
Category Sales Manager
Work type Full Time
Job Description

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

•Të sigurojë informacion te klientët rreth kompanisë, produkteve dhe shërbimeve, me synim procesin e shitjes;
•Të kryej aktivitetet e shitjes, me qëllim për të përmbushur nevojat e klientëve dhe për të përmbushur objektivat e shitjes të përcaktuara paraprakisht;
•Të marrë të dhëna nga klientët në lidhje me nevojat, performancën e shërbimeve dhe imazhin e kompanisë;
•Të realizoje procesin e shperndarjes se produkteve tek klientet aktual;
•Të përcjellë kërkesat e klientëve, që nuk mund te zgjidhen menjeherë te strukturat e duhura brenda kompanise;
•Të përgatisë raporte ditore rreth performancës së shitjeve, shoqëruar me komentet e bëra nga klientët;
•Të mbajë kontakt të vazhdueshëm me klientët aktual dhe të rinj.
•Të marrë të dhëna nga klientët në lidhje me nevojat, performancën e shërbimeve dhe imazhin e kompanisë;

Requirements

KËRKESAT E PROFILIT:

•Te zoteroje diplomë të shkollës së lartë, 
•Të ketë jo më pak se 2 vite eksperiencë të mëparshme pune në te njëjtin profil;
•Të ketë ekperiencë pune në sektorin FMCG ( shpërndarja e mallrave/sherbimeve me qarkullim të shpejtë);
• Aftësi te shkelqyera komunikuese dhe negociuese;
• Të jetë i gatshëm të punoj në grup;
•Të jetë i gatshëm të mbuloj zona brenda-jashtë Tiranës;
•Të zoteroje patentë.

 

Other (Optional)

Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju ftojmë të aplikoni në punesim@moncheri.al, të dërgoni CV+FOTO tuaj,Letër interesimi dhe Referenca.

“Mon Chéri”?

Rr. Autostrada TR-Dr , Km 5 , Kashar

Salary 000