AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE

Post Title * AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE
Category Operator
Work type Freelance
Job Description

AGE GROUP KERKON TE PUNESOJE MENJEHERE 50 OPERATOR TELEFONIK PER GJUHEN ITALIANE SI DHE PERSONA TE KUALIFIKUAR PER STAF 

KONTAKTONI NE NR E TEL 

TIRANE     : +355694399479

SHKODER : +355694802777

Requirements

ITALISHTE E MIRE

DISPONIBILITET NE ORARE

Salary 220/ORE 300/ORE 350/ORE + BONUSE