Work night and day,
work to see a little light.

— Education
Region Work All
Company/Position Place Duration Views
Auto1 Albania shpk

AUTO1 Group, la multinazionale tedesca cerca Intermediari Commerciali per la propria sede di Tirana

Tiranë 91 Days 6976
Auto1 Albania shpk

Auto1 Albania cerca Intermediari commerciali_Vendita di AUTO online

Tiranë 91 Days 5826
Auto1 Albania shpk

Auto 1 Group ricerca e seleziona Referenti Commerciali nel settore Automotive

Tiranë 91 Days 5608
Auto1 Albania shpk

Tirane, ofroj vend pune Agjent Shitjesh ne sektorin e makinave

Tiranë 91 Days 1376
Auto1 Albania shpk

Auto1 Albania kerkon Koordinator Shitjesh per tregun shqiptar dhe kosovar ne sektorin Automotive

Tiranë 91 Days 1263
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Cercasi 15 Consulenti per la campagna Call me Now di Energia!

Tiranë 20 Days 12004
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

Cercasi 5 Team Leader per la campagna Call me Now ADSL PM!

Tiranë 20 Days 5367
Sostariffe_Dega ne Shqiperi

SosTariffe.it cerca consulenti con esperienza in Vodafone/Fastweb per la campagna Inbound Commerciale

Tiranë 20 Days 5006
CONTACT TRADE CENTER

CTC ASTIR ESHTE NE KERKIM TE NJE TEAM LEADER PER FUSHATEN VODAFONE

Tiranë 28 Days 2906
CONTACT TRADE CENTER

CTC ASTIR ESHTE NE KERKIM TE OPERATOREVE TELEFONIKE

Tiranë 28 Days 2897
KiKxxl & evroTarget.com

Njohës të gjuhës Hungareze

Prishtinë 24 Days 65
KiKxxl & evroTarget.com

Kundenbetreuung

Prishtinë 25 Days 576
KiKxxl & evroTarget.com

Zyrtar/e për Burime Njerëzore me Njohuri të Gjuhës Gjermane

Prishtinë 24 Days 337
Evolution Network

Mundesi pune part time

Tiranë 289 Days 6407
Evolution Network

Supervisor Full Time

Tiranë 30 Days 1674
Aleat

Company Doctor

Tiranë 26 Days 392
Aleat

Human Resource Specialist

Tiranë 26 Days 947
Aleat

Operator Regjistrimi, Selenicë

Vlorë 26 Days 2296
Aleat

System Administrator Infrastructure

Tiranë 26 Days 5239
Ketri Web

Ketri Web - Digital marketer (Tiranë)

Tiranë 2 Days 1393