Menaxher i rrjeteve sociale

About us

Kompania me e madhe e sigurimeve ne Shqiperi.

Τίτλος ανάρτησης * Menaxher i rrjeteve sociale
Κατηγορία ????????? / ?????????????
Περιγραφή εργασίας

Menaxher i rrjeteve sociale

Απαιτήσεις

Kriteret që aplikanti duhet të plotësojë janë:

Të ketë ketë kryer arsimin e lartë (preferohet i diplomuar ne gazetari; gjuhe-letersi ose marketing);
Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë në marketingun online
Njohuri bazë të photoshopit dhe programeve te ngjashme editimi (photo/video/text)
Te ketë aftësi raportimi dhe analizim i të dhënave
Të ketë njohuri shumë të mira në Google AdWords, Google Trends
Te ketë eksperiencë në përgatitjen e prezantimeve te subjekteve apo produkteve ne rrjetet sociale;
Njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze (e vertetuar me certifikate);
Të ketë aftësi shume te mira organizative, komunikimi, si dhe për të punuar në grup;
Preferohet të ketë njohuri të mira të tregut të sigurimeve.

Άλλο (Προαιρετικό)

Të interesuarit, brenda datës 04.12.2017 të dorëzojnë Letër motivimi, C.V. me fotografi     dhe  2 referenca, në Departamentin Legal dhe Burimeve Njerëzore të Shoqërisë  “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA” sh.a.,  me adresë “Qëndra e Biznesit  SIGAL”,  Bul.“Zogu I”, Nr. 1, Tiranë ose në adresën zyrtare të e-mail-it: burimetnjerezore@sigal.com.al

Për cdo informacion mund të kontaktoni në numrin e telefonit:  04 22 333 08.