Durres, ofrohet vend pune Inxhinier Mekanik

Τίτλος ανάρτησης * Durres, ofrohet vend pune Inxhinier Mekanik
Περιγραφή εργασίας

.Kompania Pesral shpk ofron vend pune ne pozicionin Inxhinier Mekanik
Kompania ka si aktivitet kryesor prodhimin e kallepeve te celikut dhe kallepeve te stampimit.
Pozicioni i punes konsiston ne dizenjimin dhe skicimin ne programet specifike.
Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere:
1-Te kene mbaruar studimet e larta per Inxhinieri Mekanike
2-Eshte e detyrueshme qe aplikantet te kene njohuri kompjuterike shume te mira te programit Solidworks
3-Me eksperience pune

Nese i plotesoni kriteret e mesiperme ju lutem na dergoni CV ne adresen:

info.pesral@gmail.com

Απαιτήσεις

1.Programime

2.Dizenjime