ARKETAR/E - TIRANE

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Περιγραφή εργασίας

Në emër të një prej klientëve tanë, një grup restorantesh, po kërkojmë në Tiranë / Shqipëri:

Arkëtar/e

Përgjegjësitë kryesore:

 • Mirëpritjen e klientëve, duke iu përgjigjur pyetjeve të tyre dhe duke ofruar këshilla ose rekomandime;
 • Përdorimin e kasës, kryerjen e arkëtimeve dhe përdorimin e shpejtë dhe korrekt të pajisjeve elektronike;
 • Arkëtimin e rregullt të të ardhurave sipas raporteve të sistemit;
 • Marrjen e pagesave, duke siguruar që të gjitha çmimet dhe sasitë te janë të sakta, duke dhënë një faturë për çdo klient;
 • Ndjekjen e të gjitha procedurave të dyqanit në lidhje me kuponat, kartat dhuratë, ose blerjet e artikujve të veçantë;
 • Ruajtjen e një hapësire pune të pastër;
 • Trajtimin e transaksionet me saktësi dhe përgjegjësi;
 • Njohjen bazike të matematikës dhe elektronikës;
 • Aftësine për të punuar në grup dhe për të krijuar një mjedis familjar;
 • Vëmendje në detaje;
 • Ndjekjen e të gjitha rregulloreve të shëndetit dhe sigurisë në punë.

Απαιτήσεις

Kërkesat e profilit:

 • Të punojnë mirë në ekip;
 • Të kenë aftësi të mira komunikimi;
 • Të kenë gjendje të mirë fizike për punë;
 • Të kenë aftesi të mira organizative;
 • Të shërbejnë në mënyrë profesionale tek klienti (sjellje miqësore, relaksuese, mirësjellje dhe shërbim i shpejtë).

Άλλο (Προαιρετικό)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e celularit + 355 68 60 77 430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 08/04/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Μισθός Konkurruese