MENAXHER SHITJESH - TIRANE

About us

The HeadHunter Group is an innovative Staffing and Recruiting Company operating in Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia, Greece, Bosnia and Herzegovina and USA. We offer the newest mentality in Staffing industry and our core business are Candidates and Clients.

Τίτλος ανάρτησης * MENAXHER SHITJESH - TIRANE
Περιγραφή εργασίας

Në emër të një prej klientëve tanë, një kompani prodhuese e materialeve të ndërtimit dhe materialeve të riparimit, jemi duke kërkuar në Tiranë / Shqipëri:

MENAXHER SHITJESH

Përgjegjësitë kryesore:

  • Identifikon mundësitë potenciale për zgjerim të biznesit;
  • Implementon strategjitë për arritjen e objektivave;
  • Negocion dhe aprovon kontratat me furnitorët;
  • Harton dhe realizon aktivitetet promocionale duke monitoruar preferencat e klientëve;
  • Identifikon distributorët për të zgjeruar rrjetin e shpërndarjes.

Απαιτήσεις

Kërkesat e profilit:

  • Të ketë përfunduar arsimin e lartë;
  • Eksperienca të ngjashme në fushën e shitjes;
  • Njohuri të mira në gjuhën angleze;
  • Të posedojë leje drejtimi automjeti.

Άλλο (Προαιρετικό)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: o.qarri@theheadhunter.com, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Olta QARRI në numrin e telefonit +355 68 60 77 430 (nga e Hëna në të Premte) jo më vonë se data 12/06/2019. 


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!