Asistente Avokate/Juriste

Наслов на огласот * Asistente Avokate/Juriste
Категорија Асистент
Опис на работата

Kerkohet Asistente Avokatie/Juriste prane nje Kompanie Nderkombetare.

Потребни квалификации

Asistim dhe menaxhim I ceshtjeve juridike.

Плата E kenaqshme