SPOT MT kërkon Konsulentë Telefonikë për shërbim klienti në gjuhën italiane, angleze, gjermane dhe spanjolle.

За нас

SPOT MT me disa vite përvojë në Forex & Crypto është duke punësuar Operator Junior Broker, Account Manager, Retention, Retention manager (njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze ose italiane). Mundësi fantastike për një person me një sfond të madh të shitjeve dhe personalitetin e duhur të shitjeve, kompania jonë ofron një pagë të madhe bazë me përfitime të mira dhe përparim në karrierë, si dhe ngritje të pagave të merituara.

Наслов на огласот * SPOT MT kërkon Konsulentë Telefonikë për shërbim klienti në gjuhën italiane, angleze, gjermane dhe spanjolle.
Категорија Маркетинг/Прода&
Опис на работата

SPOT MT  kërkon Konsulentë Telefonikë për shërbim klienti në gjuhën italiane, angleze, gjermane dhe spanjolle.

Ofrojmë :

  1. Pagesë bazë plus bonuse,
  2. Kontratë të rregullt pune sipas ligjit Shqiptar,
  3. Ambjent pune motivues dhe komod,
  4. Mundësi për rritje profesionale,
  5. Trajnim të vazhdueshëm.

Потребни квалификации

Kërkojmë:

  1. Njohuri të shkëlqyera të gjuhës italiane,angleze,gjermane dhe spanjolle,
  2. Eksperiencë të mëparshme në shërbim klienti, (opsionale)
  3. Disponueshmeri Full Time,
  4. Njohuri të sistemeve informatike (opsionale)

 

 

Друго (опционално)

Aplikoni ne po kërkojmë njerëz si ju!
Përdorni mundësinë dhe bëhuni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm të karrierës!

Ju lutemi dërgoni cv tuaj në e-mail: cv@spot-mt.com duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikoni.
Për cdo informacion kontaktoni në 0697078226
Adresa: Rr. “Rreshit Petrela”, pranë Posta Shqiptare 5/1, ish Stacioni i Trenit, Tirana, Albania