Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Образование
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Tiranë 49 Денови 2896
MBC innovation lab

Operatori per vendita su clienti gia interessati all` aquisto

Tiranë 45 Денови 3284
MBC innovation lab

KERKOJME OPERATORE TELEFONIE PER FUSHATEN E ENERGJISE

Tiranë 47 Денови 3874
MBC innovation lab

Operatori per vendita su clienti gia interessati all` aquisto

Tiranë 30 Денови 4373
MBC innovation lab

Operatori per vendita su clienti gia interessati all` aquisto

Tiranë 49 Денови 4076
The HeadHunter Group

GRAPHIC DESIGNER – PRISHTINË

Prishtinë 8 Денови 1
The HeadHunter Group

MENAXHER TË SEGMENTIT TË NDËRMARRJEVE TË VOGLA DHE TË MESME (SME) – PRISHTINË

Prishtinë 3 Денови 68
The HeadHunter Group

PHOTOGRAPHER / CAMERAMAN – PRISTINA

Prishtinë 2 Денови 77
The HeadHunter Group

OFFICE ASSISTANT - TIRANA

Tiranë 6 Денови 247
The HeadHunter Group

HUMAN RESOURCES MANAGER – PRISTINA

Prishtinë 2 Денови 42
Evolution Network

Ofrohet pune per gjithe njohesit e gjuhes italiane

Tiranë 8 Денови 1086
Evolution Network

Vendose vete Pagen tende!

Tiranë 9 Денови 1046
Parr sh.p.k

Parr sh.p.k cerca con inserimento immediato operatori telefonici di recupero crediti

Tiranë 39 Денови 1075
Aleat

Enrolment Officer

Tiranë 8 Денови 637
Aleat

Operator Rregjistrimi, Tiranë

Tiranë 8 Денови 2151
Aleat

Operator Regjistrimi, Durrës

Durrës 8 Денови 504
Aleat

Operator Regjistrimi, Gramsh

Gramsh 8 Денови 581
Aleat

Operator Regjistrimi, Divjakë

Divjakë 8 Денови 195
Aleat

Operator Regjistrimi, Librazhd

Librazhd 8 Денови 1016
evroTarget L.L.C

Kundenbetreuer

Prishtinë 13 Денови 35