Работете ноќ и ден,
работете за да видите малку светлина.

— Образование
Регион Работа Сите
Компанија / Позиција Место Времетраење Прегледи
TekUra

Centre Administration Officer (Part-time)

Tiranë 379 Денови 302
Punesim Rekrutim

TIRANE, KERKOHET AGJENT TURISTIK

Tiranë 11 Денови 747
Assist Sh.p.k

Office Assistant

Tiranë 43 Денови 698
Assist Sh.p.k

ASSISTENTE AMMINISTRATIVO

Tiranë 226 Денови 1149
A2 CNN

Koordinatore Media

Tiranë 1 Денови 2384