Profil

Aleat
O nama

Aleat Sh.p.k. ("Aleat") është një kompani që operon në Shqipëri në bazë kontrate konçesioni të lidhur ndërmjet Ministrisë së Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe konsorciumit të Idemia Identity & Security (Francë) dhe Fondi Shqiptaro-Amerikan i Ndërmarrjeve (Shqipëri) për prodhimin dhe shpërndarjen e kartave të identitetit dhe Pasaportave biometrike për qytetarët shqiptarë. Kontrata e konçesionit u ratifikua me ligjin nr. 9972 datë më 27.08.2008, dhe ndryshuar dhe zgjeruar kohët e fundit me ligjin nr. 129/2013, data në 25.04.2013.

Poslovi od Aleat
Naziv pozicije Vrsta zaposlenja Od Do
Operator Logjistike

Aleat

Full Time 17-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 15-05-19 31-05-19
System Administrator

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Production Operator

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Quality Control Support

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
IT Developer

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Department Office Assistant

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 08-05-19 17-05-19
IT Support

Aleat

Full Time 02-05-19 10-05-19
Operator Regjistrimi

Aleat

Full Time 02-05-19 17-05-19
Customer Relationship Representative

Aleat

Full Time 18-03-19 28-03-19
Finance Assistant

Aleat

Full Time 04-03-19 15-03-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 01-02-19 15-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 25-01-19 08-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 25-01-19 09-02-19
Operator Rregjistrimi - Krujë

Aleat

Full Time 25-01-19 08-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 25-01-19 09-02-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 14-01-19 31-01-19
Operator Rregjistrimi

Aleat

Full Time 11-01-19 31-01-19
Human Resources Specialist

Aleat

Full Time 25-09-18 31-10-18
Operator Regjistrimi në Himarë

Aleat

Full Time 19-09-18 26-10-18
Security Controller / Kontrollor Sigurie

Aleat

Full Time 04-09-18 05-10-18
IT Support

Aleat

Full Time 31-08-18 30-09-18
Department Supervisor (F/M)

Aleat

Full Time 29-08-18 30-09-18
IT Developer

Aleat

Full Time 23-04-18 31-05-18
IT Developer M/F

Aleat

Full Time 09-10-17 04-11-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË ERSEKË

Aleat

Full Time 06-10-17 10-11-17
OPERATOR REGJISTRIMI në Qytete

Aleat

Full Time 21-09-17 30-09-17
IT Developer M/F

Aleat

Full Time 11-09-17 30-09-17
Junior IT Developer M/F

Aleat

Full Time 22-08-17 09-09-17
Marketing Department Assistant

Aleat

Full Time 14-08-17 09-09-17
Internship - IT Support

Aleat

Full Time 07-07-17 21-07-17
Ofroj vend pune OPERATOR REGJISTRIMI në Qytete

Aleat

Full Time 12-06-17 30-06-17
DATA QUALITY LOGISTIC OPERATOR

Aleat

Full Time 12-06-17 30-06-17
PRODUCTION OPERATOR

Aleat

Full Time 12-06-17 30-06-17
Staff in Finance Department

Aleat

Full Time 13-04-17 27-05-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË QYTETE

Aleat

Full Time 07-04-17 21-04-17
Database Administrator

Aleat

Full Time 31-03-17 13-04-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË KAMËZ

Aleat

Full Time 29-03-17 06-04-17
OPERATOR REGJISTRIMI NË ROSKOVEC

Aleat

Full Time 06-03-17 13-03-17
NJOFTIM PUNËSIMI OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 07-10-16 21-10-16
Roje Sigurimi

Aleat

Full Time 14-09-16 20-09-16
NJOFTIM PUNËSIMI - OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Shofer

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Operator Prodhimi

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Operator Logjistike

Aleat

Full Time 01-07-16 08-07-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 22-06-16 29-06-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 16-06-16 23-06-16
Assistant/Support in Enrollment Department

Aleat

Full Time 16-06-16 23-06-16
Quality & Investigation Operator

Aleat

Full Time 03-06-16 10-06-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 03-06-16 10-06-16
Assistant/Support in Enrollment Department

Aleat

Full Time 24-05-16 31-05-16
Operator Regjistrimi në Rrethe

Aleat

Full Time 24-05-16 31-05-16
Enrollment Support

Aleat

Full Time 10-05-16 13-05-16
NJOFTIM PUNËSIMI - OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 03-05-16 16-05-16
NJOFTIM PUNËSIMI - OPERATOR REGJISTRIMI NË RRETHE

Aleat

Full Time 12-04-16 19-04-16