Tirane, ofroj vend pune Agjent Marketingu Italisht ose Spanjisht

O nama

Isource eshte nje kompani e cila ofron sherbime rekrutimi, burime njerezore, konsulence financjare, suport teknik dhe IT

Naziv pozicije * Tirane, ofroj vend pune Agjent Marketingu Italisht ose Spanjisht
Kategorija Telemarketing
Vrsta posla Full Time
Opis posla

Isource kerkon te punesoje per kompanite me te cilat bashkepunon, 60 Agjente Marketingu online per fushen e tregut finanziar ne gjuhen Italiane ose spanjolle.
Është e nevojshme qe te interesuarit te kene aftesite e meposhtme:


 

Traženi uslovi

• Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës italiane ose spanjolle
• Aftesi dhe lehtësi për të punuar në grup
• Këmbëngulje dhe ambicje për të arritur rezultatet e dëshiruara
• Shkathtësi ne shitjes dhe komunikim
• Eksperienca te meperparshme ne kete fushe do te perbejne nje avantazh por jo domosdoshmeri
 

Ostalo (Opciono)

Ne ofrojme:

• Rroga mujore 60.000 ALL dhe mesatarja mujore 100.000 ALL me arritjen e objektivave (te cilet jane te matshem dhe te thjeshte per tu arritur)
• Orari i punës me kohë të plotë, nga e hëna në të premte (fundjava gjithmone pushim)
• Bonuse motivuese ditore/javore/mujore
• Trajnim i vazhdueshëm për të ndihmuar në arritjen e objektivave
• Mundesi te pafundme per tu rritur profesionalisht
Na kontaktoni menjehere ne :
Nr tel: +355 69 70 45 045
Email: hr@i-source.al
Adresa: Rruga e Elbasanit, pallati 2G, siper Intesa Sanpaolo, kati i III