SALES MANAGER – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SALES MANAGER – PRISHTINË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë kompani lidere ne distribucion po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

SALES MANAGER – PRISHTINË

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Të njeh mirë tregun e Kosovës (KA dhe TT)
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi me partner ndërkombetare dhe me blersa vendor;
 • Të ketë aftësi të menagjoj shitjen përmes sales rep. dhe përmes direct sales distribution;
 • Të planifikoj strategjitë për zhvillimin e brendeve të reja ne treg;
 • Të pregatitë strategjitë për rritjen e shitjes në treg;
 • Të pregatitë masterplanet e aktiviteteve që do ti egzekutoj në treg;
 • Ti percjell punëtoret e sales force dhe merchandising;
 • Ti menagjoj mirë shpenzimet operative të shitjes;
 • Ti pregatit dhe ti kontrollon raportet e kërkuara të shitjes;
 • Ti pregatit prezentimet mujore per partneret nderkombetare (english)
 • Të ketë strategji për zhvillimin dhe rritjen e shitjes dhe profitabilitetit të kompanisë;
 • I raporton Drejtorit të shitjes dhe në raste të ndryshme edhe Pronarit të kompanisë;

Kërkesat e profilit

 • Diplomë universitare në, Ekonomi apo relevante;
 • Eksperience ne shitje, e perferuar në ambientin e biznesit të shitjeve;
 • Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative;
 • Të menduarit komercial dhe i orientuar nga objektivat;
 • Aftësi për të marrë vendime dhe përgjegjesi;
 • Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B;
 • Të jetë person pozitiv dhe energjik;
 • MS Office (Excel, Word, Powerpoint);
 • Gjuha Angleze dhe Serbo Kroate (rrjedhshem);

Tjetër (Opsionale)

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të aplikojnë online ë linkun vijues: http://hh.al/ceo/application/20 Dërgojni aplikimin e tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) apo nëpërmjet E-mail d.jakupi@headhunter.al  jo më vonë se data 28 Dhjetor 2016. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Mjaft konkuruese