MENAXHER/E SHITJESH NE TERREN - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER/E SHITJESH NE TERREN - TIRANË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e shitjes së pajisjeve hidrosanitare, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

MENAXHER/E  SHITJESH NE TERREN - TIRANË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Prezantimi dhe reklamimi i produkteve, gjate takimeve te organizuara me klientet, ne vendndodhjen e tyre
 • Krijimi i një baze klientesh dhe marrëdhënieve aktive afatgjata me ta
 • Kërkimi i vazhdueshem i klientëve te rinj, nepermjet hulumtimit te tregut
 • Mbajtje e kontakteve te vazhdueshme me klientët per të:
 • Ofruar të gjithë mbështetjen e nevojshme dhe zgjidhjen e problemeve
 • Informimin mbi produktet dhe ofertat e kompanise
 • Arritja e targeteve te vendosura me qellim rritjen e kompanisë

Kërkesat e profilit

 • Diplomë Universitare;
 • Eksperiencë pune në fushen e shitjeve ne terren dhe/ose marketingut;
 • Të ketë aftesi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë aftesi organizuese dhe koordinuese;
 • Të jete i/e afte per te bere prezantime;
 • Aftësi të shkëlqyera për të zhvilluar dhe për të ruajtur marrëdhënie me klientë;
 • Të ketë aftësi shumë të mira bindese dhe negociuese;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office;
 • Njohuri te mira te gjuhes Angleze.
 • Te jete i/e pajisur me lejen e drejtimit te automjetit dhe te jete ne gjendje te udhetoje brenda vendit.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE ne linkun http://hh.al/ceo/application/c4ba710180dab5e9d30c0cc1cc38103697

8e1c9c9d0ada94847a4127c7fd8f48

Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Iris BAJO në email i.bajo@headhunter.al në numrin e celularit + 355 68 2056933 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Janar 2017.


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Mjaft konkuruese