TEKNIK SHITJESH - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * TEKNIK SHITJESH - TIRANË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri, qe operon ne fushen e pajisjeve te kondicionimit, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

TEKNIK SHITJESH - TIRANË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Menaxhimi i ekspozites se produkteve te kondicionimit, kujdesi dhe perditesimi i artikujve te rinj;
 • Të ideojë vendosjen e produkteve ne ekspozitor;
 • Shitje dhe prezantimi i produkteve ekzistues dhe i produkteve te reja  te klientet;
 • Orientim dhe sugjerim tek klientet per cmimet duke u mbeshtetur ne kerkesat e tyre;
 • Ndjekja e procesit te punes deri ne mberritjen e porosisë prane klientit.
 • Perpilim ofertash per kliente dhe projekte te ndryshme.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë mbaruar Fakultetin e Inxhinierise Mekanike ose Mjedisit.
 • Të ketë eksperiencë pune te mepareshme në ne fushen e pajisjeve dhe sistemeve te kondicionimit.
 • Te kete njohuri mbi te gjitha llojet e sistemit te kondicionimit.
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi dhe te punes ne grup.
 • Të ketë aftësi shumë të mira bindëse dhe negociuese.
 • Njohuri të shk?lqyera të gjuhës Angleze te folur dhe te shkruar.
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office, Excel dhe programeve inxhinierike (Autocad).
 • Te kete patente drejtimi automjeti.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.
 

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE. Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Iris BAJO në Email i.bajo@headhunter.al në numrin e celularit +355 68 2056933 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 20 Janar 2017.?????

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Mjaft konkuruese