SHEF I KONTABILITETIT – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SHEF I KONTABILITETIT – PRISHTINË
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

 Në emër të një nga klientët tanë kompani lidere në distribucion po kërkojmë të punësojmë në Prishtinë, Kosovë:

SHEF I KONTABILITETIT – PRISHTINË

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Pranimi per regjistrim I dokumentave te kontabilitetit.
 • Regjistrim të marketeve dhe depos, edhe ate regjistrimi, analizë e regjistrimit, përputhshmëria e evidences financiare dhe materiale të marketeve dhe depos.
 • Analizë e TVSH-së dhe përgatitje e deklaratës së TVSH-së
 • Përllogaritja dhe deklarimi I tatimit në fitim.
 • Plotësimi dhe dërgimi I formularëve në institucione shtetërore përkatëse.
 • Përputhshmëri të evidences analitike dhe sintetike.
 • Përgatitja e pasqyrave vjetore dhe dorëzimi në regjistrin qendror dhe ATK.
 • Përgatitja e llogaritjeve periodike për nevojat e brendshme.
 • Organizim të evidencës kompjuterike të operacioneve të kontabilitetit.
 • Përcjellje, përshtatshmëria dhe analiza e punës në kontabilitetin financiar e material.
 • Përcjellje e rregullave pozitive ligjore në fushën e operacioneve të kontabilitetit dhe zbatimin e tij.
 • Kryen obligime pune si anëtar në komisionin qendror për regjistrim.
 • Dhe punë tjera nga sfera punes financiar dhe materiale me kërkesë nga mbikqyrësi.

Kërkesat e profilit

 • Shkollim i lartë – i preferuar fakulteti Ekonomik drejtimi kontabilitet;
 • Njohja e gjuhes angelze e detyrueshme dhe gjuha serbe e preferueshme;
 • Eksperiencë pune minimum 4 vite në industrinë e distribucionit;
 • Analitik, I orentuar kah suksesi, optimizim të proceseve rrjedhëse, si dhe ndjenjë e lartë të ekonomizimit;
 • Njohje të shkëlqyer të programit punes;
 • Aftësi të forta organizimi, komunikimi dhe të jetë në gjendje të punoj me afat edhe nën presion.
 • Aftësi për zgjidhjen e problemeve.
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe komunikuese, të shkruara dhe gojore me qëllim të komunikimit sa më të lehtë me stafin si dhe sektoret tjera.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE. Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI në numrin e telefonit +38138749001 (nga Hënë në të Premte) apo nëpërmjet E-mail d.jakupi@headhunter.al jo më vonë se data 08 Shkurt 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Mjaft konkuruese