TRAJNIM DHE PUNËSIM NË HOTELERI-TURIZËM

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * TRAJNIM DHE PUNËSIM NË HOTELERI-TURIZËM
Kategoria Hoteleri/Turizëm
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

The HeadHunter, në kuadrin e Projektit “People First” mundësuar nga Agjencia e Shteteve të Bashkuara për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID) dhe Ambasada Suedeze, dhe në bashkëpunim me Shërbimin Kombëtar të Punësimit, ka hapur fushatën e aplikimeve për trainim dhe punësim në profesionet e fushës së Hoteleri-Turizmit:     

Kërkesat e profilit

 

 

 • Pozicioni                                                      Kriteret e pranimit
 • Drejtues në Hoteleri-Turizëm                     Diplomë Universitare
                                                                                    Njohuri e mirë e Gjuhës Angleze

 

 • Kuzhinier                                                             Dëftesë e Shkollës së Mesme
 • Barist                                                                    Njohuri e mirë një Gjuhe të Huaj
 • Kamarier
 • Recepsionist
 • Guidë Turistike
 • Teknik/e Mirëmbajtje

 

 • Punonjëse Shërbimi                                      Mosha mbi 18 vjeç
                                                                                   Arsim 8/9 vjecar i përfunduar.

 

                                                                                                                

 

Tjetër (Opsionale)

Kurset do të jenë  FALAS dhe do të kenë një kohëzgjatje 6 Javore dhe do të zhvillohen në Qendrat e Formimit Profesional të qyteteve; Tiranë, Shkodër, Durrës, Vlorë dhe Korçë, dhe në përfundim të kursit studentët do të kryejnë një praktikë mësimore 1 mujore, të paguar nga Projekti.

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:
[email protected] duke specifikuar pozicionin për të cilin aplikojnë, dhe për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin të kontaktojnë në numrat e celularit + 355 68 2056933,  + 355 68 2035835 dhe + 355 67 4137595 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 31 Korrik, 2017. 

 

Kliko per versionin PDF
    Page: /