AGJENT PER PRONAT E PALUAJTSHME - TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT PER PRONAT E PALUAJTSHME - TIRANE
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e pasurive të paluajtshme, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

AGJENT PËR PRONAT E PALUAJTSHME

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Pregatit planin e punës dhe aktiviteteve të shitjeve, blerjeve dhe qirave.
 • Zhvillon dhe mban databazën e klientëve
 • Prezanton tek klientët produktet dhe shërbimet e ofruara, për pronat e kompanisë
 • Negocion me klientët potencialë
 • Mban të dhënat e shitjeve, blerjeve dhe qirave të pronave dhe pregatit raporte progresive mbi aktivitetet, për drejtuesit
 • I përgjigjet kërkesave për të klientëve telefonikisht, me email dhe personalisht.
 • Kryen kërkime dhe analizë tregu për pronat e paluajtshme
 • Merr pjesë në evenimente të fushës së pronave të paluajtshme
 • Monitoron konkurencën, kushtet e tregut dhe zhvillimin e produkteve të pronave të paluajtshme
 • Siguron kënaqësinë e klientëve dhe mbajtjen e marrdhënieve të mira me ta.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në fushat Ekonomike ose Juridike.
 • Preferohet të ketë eksperiencë të mëparë në sektorin e pronave të paluajtshme (por nuk është kusht).
 • Njohuri të mira të programeve kompiuterike.
 • Njohuri të parimeve themelore të biznesit.
 • Aftësi të shkëlqyera shitje dhe negocimi.
 • Nivel i lartë i motivimit dhe energjisë në punë.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim!

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në:
a.puma@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ardita PUMA në numrin e celularit + 355 68 2035835 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15 Prill, 2017.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkurruese