FINANCIERE - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * FINANCIERE - TIRANË
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e  importimit të produkteve ushqimore Gjermane, kërkojmë të punësojme në Tiranë:

FINANCIERE.

KUALIFIKIMET/KËRKESAT

 • Te kete mbaruar shkollen e larte ne Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Tiranes, preferohet Dega Finance
 • Te kete mbaruar me mesatare mbi noten 8
 • Te njohe shume mire programin Alpha Platinium
 • Te njohe shume mire legjislacionin tatimor
 • Te njohe shume mire perdorimin e Excel-it
 • Te punoje ne grup dhe te kete inisiative
 • Te kete minimumi mbi 4 vjet eksperience pune, preferohet ne sektorin privat

 

Kërkesat e profilit

DETYRAT KRYESORE:

 • Kontabilizim blerjesh brenda dhe jashte vendit
 • Kontroll dhe rakordim i levizjes se artikujve ne magazina
 • Deklarim dhe plotesim i FDP -ve
 • Raportime te ndryshme mujore dhe ditore
 • Cdo gje tjeter e nevojshme qe mund te kerkohet ne fushen e kontabilitetit

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: i.bajo@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni në numrin e celularit + 355 68 2056933 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data (28/04/2017).


Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese