AGJENT/E PËRFAQËSUES - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT/E PËRFAQËSUES - PRISHTINË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientet tanë ndërkombtarë në fushën e platformave dixhitale jemi duke kërkuar në Prishtinë / Kosovë:

AGJENT/E PËRFAQËSUES - PRISHTINË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Të mbaj në mënyrë të rregullt faturat e shpenzimeve të zyres, për cdo shpenzim duhet të sigurojë që të jepet faturë e rregullt;
 • Të protokollojë shpenzimet ne fund te cdo muaji dhe ti raportojë kundrejt stafit përkatës;
 • Të kontaktojë në mënyrë të vazhdueshme listën e klientëve që do ti vendoset në dispozicion për komunikimin e statusit të tyre (Për klientët ekzistues);
 • Të kryejë procesin e nënshkrimit të kontratave me klientët ekzistues ose të rinjë – Kontratat më pas do të dergohen tek stafi përkates;
 • Të komunikojë avantazhet e bashkëpunimit me shoqerine dhe të kerkoj vazhdimisht zgjerimin e klienteve të shoqerisë duke kontaktuar klient të rinj relevant për shoqerinë;
 • Të shkruaj oferta bashkëpunimi për klient dhe shoqëri të interesuara per reklamim në katallogun e Kompanisë;
 • Individi do të raportoj kundrejt Key account Manager me shkrim në formë të përditëshme statusin e punëve të kryera gjatë ditës si edhe objektivat për ditën në vijim.

Kërkesat e profilit

 • Të ketë përfunduar Arsimin e lartë në sektorin  Ekonomik, Menaxhim biznesi ose Financë;
 • Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë pune në fusha të ngjashme;
 • Të njohë shumë mire një gjuhë të huaj, preferohet gjuha angleze;
 • Të njohë shumë mirë programet bazë MC Office;
 • Të jetë i/e besueshem;
 • Të ketë aftësi menxhuese brenda hapësirës punuese;
 • Të flas rrjedhshëm gjuhën angleze.

Tjetër (Opsionale)

 

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE. Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Blerta HASANI në numrin e telefonit +38138749001 (nga Hënë në të Premte) apo nëpërmjet E-mail
b.hasani@headhunter.al jo më vonë se data 20 Maj 2017


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

Paga Konkuruese