SALES MANAGER - PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * SALES MANAGER - PRISHTINË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët në fushën e distribucionit të produkteve të IT-së Prishtinë, Kosovë kërkojmë:

SALES MANAGER - PRISHTINË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Zhvillon, drejton dhe ekzekuton strategji shitjeje me klientët kryesorë me qëllimin optimizimin e rezultateve të biznesit tek këta klientë;
 • Pjesëmarrës aktiv për çështje të ndryshme të procesit të shitjeve, duke sjellë ide dhe opinione në lidhje me konkurrencën për të realizuar propozime shitje fituese;
 • Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes;
 • Kontribuon dhe ndihmon në realizimin e planit vjetor të shitjes;
 • Bashkëpunon me anëtarët e tjerë të ekipit të shitjeve për të ndarë ekspertizën;
 • Zhvillon marrëdhënie të forta me ekipin e shitjes të partnerëve të ndryshëm;
 • Është i suksesshem në zgjerimin e games se klienteles dhe në ndërtimin e raporteve me kliente të rinj;
 • Raporton tek Drejtori i Shitjeve

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

Edukimi dhe eksperienca:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta. (Të preferueshme shkencat ekzakte; Shkenca Kompjuterike);
 • Minimalisht 3 vjet eksperience e mëparshme punë në pozicione analoge;
 • Njohuri shumë të mira rreth produkteve të Teknologjisë Informative. Me konkretisht mbi gamen e produkteve që kompania tregton (IBM, Cisco, Microsoft, HP (server, storage, PC) Lenovo etj.;
 • Te ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze.

Aftësi të tjera:

 • Aftësi shumë të mira prezentuese dhe negociuese;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe shprehëse;
 • Aftësi shumë të mira bashkëpunuese;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe gatishmeri për të punuar jashte orarit;
 • Aftësi per të ndërmarrë veprime të shpejta dhe në mënyrë të pavarur në zgjidhje të problemeve dhe në të mirë të kompanisë.

Benefite

 • Vlerësime performance;
 • Bonuse për arritje target-i;
 • Zhvillim profesional dhe sfida te vazhdueshme;
 • Ambjent shumë i mirë pune.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE. Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Doruntina JAKUPI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) apo nëpërmjet E-mail: d.jakupi@headhunter.al   jo më vonë se data 09 Qershor 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Mjaft Konkuruese.