MAGAZINER/E - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MAGAZINER/E - TIRANË
Kategoria Kontabël/Financë
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie prestigjioze në Shqipëri që operon në fushën e distribucionit te pijeve te ngrohta si kafe, çaj, kakao si dhe të makinave të bërjes dhe bluarjes së kafesë, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

MAGAZINIER/E

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Mbajtja e inventarit te magazinës, artikujt janë pajisje per kafe ( ekspres, mulli, produktor akulli );
 • Mbajta e kontratave me klientët dhe hyrje - daljet në magazinë;
 • Regjistrimi i lëvizjeve të mallrave në programin Financa 5;
 • Përgatitja e porosive bazuar tek kërkesat;

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Preferohet përvojë e mëparshme në të njëjtin pozicion ose pozicione te ngjashme;
 • Diplomuar në një nga degët e Fakultetit Ekonomik;
 • Të ketë aftësi organizuese dhe koordinuese; 
 • Të ketë aftësi shumë të mira për zgjidhjen e situatave të ndryshme me efikasitet;
 • Në gjendje për të punuar shpejt, nën presion dhe për të përmbushur afatet;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office;
 • Njohuri të mira të programit Financa 5;

Tjetër (Opsionale)


SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: a.puma@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ardita PUMA në numrin e celularit + 355 68 2035835 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 28/06/2017 

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).  

Paga Konkurruese