MENAXHER OPERACIONAL- TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER OPERACIONAL- TIRANË
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë prestigjioz në industrinë e shitjes po kërkojmë të punësojmë në Tiranë/Shqipëri:

MENAXHER OPERACIONAL- TIRANË

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSIT:

 • Përgjegjësia kryesore e menaxherit operacional të kompanisë është menaxhimi i burimeve dhe aktiviteteve të kompanisë;
 • Regjistrimi dhe analizave e lëvizjeve ditore të arkës, bankës dhe rrjedhjes së cashit;
 • Analiza e shitjeve dhe e blerjeve;
 • Analiza e shpenzimeve dhe propozimi i përmirësimeve përkatëse;
 • Menaxhim i nivelit të stokut dhe marrja e vendimeve të rëndësishme për kontrollin e stokut. Është përgjegjës për diferencat ne stok në rastet e kontrolleve të ndryshme rutinë, ditore dhe inventarët;
 • Kontroll i përditshëm mbi zonat e shitjes, diskutime rreth problemeve të ndryshme me kolegët dhe marrja e opinioneve nga klientët;
 • Mirëmbajtja e borderove të stafit dhe përllogaritja e komponentit variabël për secilin punonjës çdo muaj;
 • Qëndron i informuar në zhvillimin e tregut dhe identifikimin e iniciativave të reja
 • Menaxhimi i kontratave me palët e treta të kompanisë.

Kërkesat e profilit

KUALIFIKIMET:

 • Minimumi 3 vjet experience në profile të ngjashme;
 • Eksperiencë të mëparshme në fushën e administrimit dhe menaxhimit te kompanive;
 • Diplomë Universitare në Ekonomik, preferohet profili Menaxhim;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, veçanërisht  Microsoft Excel dhe PowerPoint.
 • Të dijë të përfaqësojë biznesin në marrëdhënie më të tretët;
 • Të ketë aftësi të larta analitike, kontrolluese dhe të dijë të gjenerojë raporte menaxheriale;
 • Të dijë të vlerësojë përformancën financiarë të biznesit dhe të përgjigjet për të përpara Investitorit;
 • Të jetë i vetë motivuar dhe i aftë të drejtojë stafin;
 • Të ketë fleksibilitet të lartë në administrimin e ngarkesës në punë.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesa STERMASI në numrin e telefonit  +355 68 20 33430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15 Shtator 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese.