MENAXHER SHITJE – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER SHITJE – PRISHTINË
Kategoria Manaxher Shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një nga klientët tanë në industrinë e shitjes së materialeve kancelarike, po kërkojmë të punësojmë në Kosovë:

MENAXHER SHITJE – PRISHTINË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE: 

 • Zhvillon, drejton dhe ekzekuton strategji shitjeje me klientët kryesore te paracaktuar me qëllimin e optimizimit te rezultateve të biznesit tek këta klientë;
 • Merr pjesë aktive për çështje të ndryshme të procesit të shitjeve, duke sjellë ide dhe opinione në lidhje me konkurrencën për të realizuar propozime shitje fituese;
 • Koordinon të gjitha aktivitetet e shitjes dhe menaxhon resurset pergjate ciklit të shitjes për të siguruar profitabilitet;
 • Ndërthur dhe vlerëson idetë dhe kontributet që vijnë prej klientëve dhe anëtarëve të tjerë të ekipit të shitjes;
 • Kontribon dhe ndihmon ne realizimin e planit vjetor te shitjes;
 • Bashkëpunon me anëtarët e tjerë të ekipit të shitjeve për të ndarë ekspertizën;
 • Zhvillon marrëdhënie të forta me kliente egzistues;
 • Zgjeron gamën e klienteles dhe nderton raporte me klient të rinj;
 • Raporton tek Drejtori Ekzekutiv.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Të ketë përfunduar studimet e larta. (Të preferueshm Ekonomi/Biznes/Marketing);
 • Minimalisht 3 vjet eksperience e mëparshme punë në pozicione analoge, preferohet në segmentin B2B;
 • Preferohet të ketë njohuri të mira rreth produkteve materiale zyrtare;
 • Të ketë njohuri të mira të gjuhës angleze;
 • Aftësi shume të mira prezentuese dhe negociues;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe shprehëse;
 • Aftësi shumë të mira bashkëpunuese;
 • Aftësi për të punuar nën presion dhe gatishmeri për të punuar jashtë orarit;
 • Aftësi per të ndërmarrë veprime të shpejta dhe në mënyrë të pavarur në zgjidhje të problemeve dhe në të mirë të kompanisë .

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të aplikojnë online duke klikuar në butonin APLIKO ONLINE. Dërgoni aplikimin tuaj (CV në gjuhën angleze). Për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znjsh. Blerta HASANI në numrin e telefonit + 381 38 749001 (nga Hënë në të Premte) apo nëpërmjet E-mail b.hasani@headhunter.al jo më vonë se data 29 Shtator 2017. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

Paga Konkuruese.