MENAXHER SHOW ROOM-TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER SHOW ROOM-TIRANË
Kategoria Drejtues/Menaxher
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në shitjen e parketeve dhe hidrosanitare,  kërkojmë të punësojmë në Tiranë.

MENAXHER SHOW ROOM-TIRANË

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Menaxhimi I ekspozitës, kujdesi dhe përditesimi I artikujve të rinjë;
 • Të ideoj vendosjen e produkteve në ekspozitor;
 • Prezantimi i produkteve ekzistues dhe i produkteve të reja  të stafi;
 • Të menaxhoj procesin e shpërndarjes së informacionit te kolegët; stafit drejtues, etj.;
 • Të realizojë oferta të personalizuara për klientët;
 • Ndjekja e procesit të punës deri në mbërritjen e porosis pranë klientit. 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë të shkollës së lartë;
 • Eksperienc pune në fushën e shitjeve;
 • Të ketë aftesi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë aftesi organizuese dhe koordinuese;
 • Të jetë I aftë të zhvilloj trajnime të stafit;
 • Njohuri të gjuhës angleze;
 • Njohuri shumë të mira kompjuterike, MS Office.

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/10/2017

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese.