PROGRAMATOR JAVA 2EE-TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * PROGRAMATOR JAVA 2EE-TIRANË
Kategoria Programues
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të nje kompanie për implementimin e software-ve për bankat, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

PROGRAMATOR JAVA 2EE-TIRANË

 

 

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

  • Te kete mbaruar asrsimin e larte(minimumi diplome 3-vjecare) informatike;
  • Eksperience 1-2 vjecare ne programim JAVA2EE;
  • Te kete njohuri mbi bazat e te dhenave si ORACLE, MYSQL;
  • Njohurite mbi HTML5, REACT JS, CSS3, NODE, JSF, JBOSS, SEAM, PENTAHO, jBPM perbejne avantazh per kandidatin;
  • Te kete aftesi dalluese ne analizen dhe zgjedhjen e problemeve te ndryshme;
  • Te jete I afte te punoj ne grup;
  • Njohja e gjuhes italiane ne nje nivel komunikimi mesatar.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 682033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 06/10/2017

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Paga Konkurruese.