MENAXHER PRODUKTI - TIRANË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MENAXHER PRODUKTI - TIRANË
Kategoria Marketing/Shitje
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një kompanie në fushën e materialeve të ndërtimit dhe hidrosanitare, kërkojmë të punësojmë në Tiranë:

MENAXHER PRODUKTI

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Përcakton nevojat dhe dëshirat e klientëve duke specifikuar hulumtimin e nevojshëm për të marrë informacionin e tregut;
 • Rekomandon natyrën dhe fushëveprimin e linjave të produkteve aktuale dhe të ardhshme duke rishikuar specifikimet dhe kërkesat e produktit; vlerësimin e ideve të reja të produktit dhe / ose ndryshimet e produktit;
 • Vlerëson konkurrencën e tregut duke e krahasuar produktin e kompanisë me produktet e konkurrentëve;
 • Mban marrdhënie të vazhdueshme me furnitorët;
 • Ofron të dhëna burimore për komunikimet e linjës së produktit duke përcaktuar objektivat e komunikimit të marketingut të produktit;
 • Ofron informacion duke përgatitur parashikimet e shitjeve të produkteve afatshkurtra dhe afatgjata me  raporte dhe analiza të veçanta;
 • Sjell produkte të reja në treg duke analizuar kërkesat e propozuara të produktit;
 • Përcakton çmimet e produktit duke shfrytëzuar të dhënat e hulumtimit të tregut;
 • Kujdeset për gjëndjen e stokut, porositjen e produktit dhe cështje të tjera të lidhura me grupin e produkteve që ka nën manaxhim.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë të shkollës së lartë;
 • Mbi 3 vite eksperiencë pune;
 • Njohuri shumë të mira rreth podukteve ose materialeve të ndërtimit;
 • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Të ketë aftesi organizuese dhe koordinuese;
 • Të ketë aftësi shumë të mira bindëse dhe negociuese;
 • Nivel shumë të mirë të gjuhës Angleze.

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 10/11/ 2017.

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!


Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në siaps këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese