MANAXHER/E (I QENDRËS TREGTARE)- TIRANE

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * MANAXHER/E (I QENDRËS TREGTARE)- TIRANE
Kategoria Menaxher Komercial
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

Në emër të një Qëndre Tregtare, kërkojmë të punësojmë në Tiranë.

MENAXHER/E (I Qëndrës Tregtare)

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:

 • Pergjegjës për administrimin, mbikqyrjen dhe Menaxhimin e Qëndrës Tregtare;
 • Zhvillon dhe implementon plane marketingu;
 • Raporton mbi realizimin e planeve javore, mujore dhe vjetore;
 • Hartimi i kalendarit të aktiviteteve të qendrës dhe ndjekja e zhvillimit  të tyre;
 • Të ketë marrdhënie me media të shkruara audiovizive dhe sociale;
 • Të ketë marrdhënie me agjensitë imobiliare;
 • Përfaqëson Qëndrën Tregtare në aktivitete te ndryshme;
 • Të mbaj? dhe të ruajë dokumentacionet dhe korrespondencën me klientët;
 • Merr pjesë në përgatitjen e draft-buxheteve përkatës (qira dhe administrim) dhe ndjek zbatimin e tyre gjatë vitit financiar;
 • Raporton periodikisht për realizimin e detyrave të ngarkuara sipas hierarkise;
 • Detyra të tjera në funksion të realizimit të objektivave të përcaktuara.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik, dega Menaxhim/Biznes/Marketing;
 • Eksperience mbi 3 vite;
 • Aftesi te mira komunikuese ne pune dhe ne grup;
 • Aftësi shumë të mira të menaxhimit dhe zgjidhjes të situatave të ndryshueshme;
 • Të jete kreativ, dinamik dhe i gatshëm për të sjellë ide të reja;
 • Aftësi shumë të mira planifikuese dhe organizuese;
 • Aftësi shumë të mira motivuese;
 • Aftësi të punojë nën presion;
 • Aftësi të shkëlqyera në të shkruar dhe të folur;
 • Njohje shumë e mirë e gjuhës angleze të shkruar dhe të folur;
 • Njohuri shumë të mira të programeve bazë kompjuterike.

 

Tjetër (Opsionale)

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithpërfshirës. Punëmarrësi mund të kryejë edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: e.stermasi@headhunter.al, për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Ergesta STERMASI në numrin e celularit + 355 68 2033430 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 15/11/2017

Provo suksesin me The HeadHunter!
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë!

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV). 

Paga Konkurruese