AGJENT I SHITJES – PRISHTINË

Rreth nesh

The HeadHunter Group is a private profitable company, headquartered in New York City, Rockefeller Plaza! We operate in USA, Greece, Cyprus, Bulgaria, North Macedonia, Serbia, Albania, Kosovo, Montenegro, Bosnia & Herzegovina! Partnering all around the world with the Biggest Global HR Companies! More than 1500 clients in these countries have chosen The HeadHunter Group! We are the only and truly Social Responsible Company, contributing every year for human rights, women rights and LGBT rights at the work place! Our business has a positive impact on the people every day. Helping people to “better job, better life” is our common purpose and the way in which we contribute to society. This is what we do, this is what we know about, this is what we care about, and this is what we are all about.

Titulli i postimit * AGJENT I SHITJES – PRISHTINË
Kategoria Agjent shitjesh
Lloji i punës Full Time
Përshkrimi i Punës

PËRSHKRIMI I PUNËS: 

 • Të njeh mirë tregun e Kosovës.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi me partner ndërkombetare dhe me blerës vendorë.
 • Mundëson dhe realizon kontakte të reja me persona vendimarrës në kompanitë potenciale.
 • Mban kontakte korrekte, profesionale dhe miqësore me përfaqesuesit e klienteve.
 • Të përgatitë strategjitë për rritjen e shitjes në treg.
 • Të përgatitë planet e aktiviteteve që do ti ekzekutojë në treg.
 • Të ketë strategji për zhvillimin dhe rritjen e shitjes dhe profitabilitetit të kompanisë.
 • Të ketë synime për rritje në karrierë brenda kompanisë.

Kërkesat e profilit

KËRKESAT E PROFILIT:

 • Diplomë universitare në, Ekonomi apo relevante;
 • Eksperience ne shitje dhe reklamim digjital;
 • Aftësi menaxheriale, komunikuese dhe organizative;
 • Aftësi për të marrë vendime dhe përgjegjesi;
 • Të jetë person pozitiv dhe energjik;
 • Njohje shumë të mirë të gjuhës angleze;
 • Të posedojë leje të vozitjes të kategorisë B;

Tjetër (Opsionale)

PAGESA:   Konkuruese.

SHËNIM: Ky përshkrim pune nuk është gjithë përfshirës. Punëmarrësi mund të kryej edhe detyra të tjera për plotësimin e nevojave të kompanisë.

Jeni të interesuar për një sfidë të re në një kompani inovative? Atëherë ne ju mirëpresim! Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë aplikimin e tyre (Letër Shoqëruese dhe CV) në: de.berisha@headhunter.al , për çdo pyetje të mundëshme teknike në lidhje me aplikimin tuaj, ju lutem kontaktoni Znj. Dezera BERISHA në numrin e telefonit + 386 49 88 70 57 (nga Hënë në të Premte) jo më vonë se data 24 Nëntor 2017. Të gjithë kandidatët që aplikojnë për këtë pozitë, të shkruajnë pozitën për të cilën aplikojnë në “Subject Line”. 


Provo suksesin me The HeadHunter! 
Besojani karrierën tuaj profesionistëve të vërtetë! 

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë. Emëroni CV-në sipas këtij formati (emër [hapsirë] mbiemër [hapsirë] CV).

 

 

Paga Konkuruese